joi, 10 aprilie 2014

Link building - NoDofollow Backlink Checker, un add-on super pentru Firefox si Chrome


Construirea de link-uri dofollow si nodofollow catre site-ul propriu, din surse externe, cu autoritate in domeniu, ar trebui sa-i preocupe pe fiecare blogger aflat la inceput de drum. Stim foarte bine cat timp petrecem in mediul on-line pentru "a vana" blog-uri dofollow, pentru a posta comentarii cu link-ul blog-ului nostru si astfel sa-l impresionam pe "marele" Google. Insa, cum spuneam si in articolul "Ce reprezinta link-urile Nofollow si Dofollow ?,este obligatoriu sa avem un echilibru intre aceste link-uri. De ce?  Simplu, pentru a-l instrui pe Google că link-urile dvs. au fost dobândite prin navigarea naturală pe internet si nu au fost cumpărate, sau schimbate, sau manipulate într-un fel.

Dar cum gasim link-urile dofollow? Sunt sigur ca multi v-ati pus intrebarea aceasta. Pentru a reusi in acest domeniu avem nevoie rapid de informatii actualizate. Pe net circula o gramada de liste cu blog-uri dofollow, insa cand accesam site-urile respective, vedem ca acestea nu au mai fost actualizate de ani buni, sau pur si simplu s-au inchis. In cazul fericit cand site-ul e inca  "viu" si dorim sa postam un comentariu, descoperim ca sunt postate sute de comentarii, nefiindu-ne de mare folos.

Cum aflam ce blog-uri cu acelasi domeniu de activitate ca al nostru sunt dofollow?



Exista NoDoFollow Backlink Checker pentru Bloggeri!


NoDofollow Backlink Checker este un add-on gratuit atat pentru browserele Firefox cat si Google Chrome. Cum il instalam? Tastati pe Google " NoDofollow add-on" si pur si simplu il instalati in browserul dvs favorit. Exista varianta NoDofollow add-on atat pentru Windows cat si pentru Mac. Aici gasiti varianta NoDofollow add-on pentru Windows Firefox .

Cum folosim acest add-on? Pregatiti-va sa fiti uimiti! Dupa ce instalati NoDofollow add-on in browser si restartati computerul, duceti-va pe orice site vreti (ar fi bine sa fie apropiat ca domeniu de site-ul dvs), faceti click dreapta cu mouse-ul pe el si in meniul derulant o sa constatati ca  a mai aparut o optiune noua "NoDofollow". Dati click si activati aceasta optiune, iar site-ul respectiv se va lumina si transforma instantaneu.Toate link-urile dofollow de pe pagina vor fi evidentiate in culoarea albastra, iar cele nofollow in culoare rosie.

Dupa ce va veti obisnui cu NoDofollow Backlink Checker, cu un simplu click pe desktop vă va fi foarte usor sa descoperiti link-urile dofollow.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top