luni, 29 februarie 2016

Cum sa primesti e-mail de notificare despre comentarii in Blogger

Ca blogger ai nevoie sa fii mereu la curent cu cele mai noi comentarii care sunt scrise pe blogul tau. Cititorii blogului sunt foarte importanti si un semn de respect pentru ei, este sa porti dialog si sa le raspunzi daca cineva comenteaza, sau iti adreseaza o intrebare, functie de nisa blogului tau. In acest scurt tutorial, iti voi arata pas cu pas, cum sa primesti e-mail de notificare de comentarii in Blogger.

Ce setari trebuie sa faci in Blogger pentru a primi e-mail de notificare de comentarii?

 1. Te loghezi in contul tau Blogger;
 2. Navighezi in Setari> E-mail si in dreapta vei gasi Email de notificare despre comentarii. Completezi campul liber cu adresa de e-mail unde doresti sa primesti notificari cand vizitatorii iti scriu comentarii pe blog. Poti sa treci pana la 10 adrese de e-mail, separate intre ele prin virgula;

Cum sa primesti e-mail de notificare de comentarii in Blogger
3. Dupa ce ai introdus adresa de e-mail apasa butonul de Salvati setarile din coltul din dreapta sus al panoului de bord. Acum cand cititorii tai iti vor scrie comentarii, vei primi notificare prin e-mail. 

Daca ai trecut adresa de Gmail, vei primi notificarile respective in sectiunea retele sociale din Gmail.
Asta a fost tot, dupa cum vezi e foarte simplu sa setezi in Blogger o adresa de e-mail unde sa primesti notificari atunci cand vizitatorii posteaza comentarii pe blogul tau.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top