luni, 19 mai 2014

Cum creezi o pagina de Facebook pentru blogul tau

O metoda foarte buna de promovare a unui blog este de a avea o pagina de Facebook pentru website. Se stie ca Facebook este una din cele mai mari retele sociale, cu sute de milioane de utilizatori din toata lumea. Cu asa multi utilizatori, depinde doar de abilitatile si cunostintele noastre pentru a face ca o parte din ei sa-i indreptam catre blogul nostru. Deci nu trebuie sa ignoram aceasta metoda de promovare a blogului nostru.

Va prezint mai jos pasii care trebuie parcursi pentru a crea o pagina de Facebook pentru blogul nostru.

1. Intra in contul tau de Facebook. Deruleaza pagina ta si in partea de jos acceseaza butonul "Creeaza pagina".
2. Se va deschide urmatoarea fereastra:




Daca ai nevoie sa creezi o pagina pentru blog, selectezi "Marca sau produs" iar in meniul derulant care apare alegi "Site web" si in campul "Marca sau nume produs" tastezi numele blogului tau si apoi click pe "Incepe".
Pagina de Facebook pentru blog a fost creata. Din acest etapa procedezi exact ca si la o pagina obisnuita de Facebook, alegi o fotografie de avatar pentru blog, etc. Poti sa pui logo-ul sau un banner al blogului. Retine ca dimensiunea maxima este de 180*540 pixeli.

Mi-ar face placere sa stiu daca v-a ajutat acest scurt tutorial sa creati o pagina de Facebook pentru blog. Credeti ca este necesar sa avem o pagina de Facebook a blogului?

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

3 comentarii:

  1. Buna ziua, am creat si eu o pagina de facebook pt blog, impreuna cu o cunostinta.La pagina care am avut-o initial, am mai adaugat o alta pagina.La fiecare postare, pe pagina creata, apare optiunea promoveaza postarea, care se cam face cu bani.De asemenea, cu aceasta pagina, nu pot pune butonul de like pe blog.Pentru ca nu am cum sa pun URL, ca nu pot intra in contul meu.Am copiat URL din bara de sus, dar nu are atasat ID -ul, asa cum am vazut intrun filmulet, despre cum sa pui butonul de like de la facebook, pe blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Nu am inteles bine ce ati facut dvs. Ati creat 2 pagini Facebook pentru acelasi blog? Optiunea "promoveaza postarea" apare de fiecare data in FB, prin activarea acesti optiuni dvs castigati like-uri iar FB bani. Cand ati copiat URL-ul din adress bar erati pe pagina FB nou creata? Verificati acest aspect.

      Ștergere
  2. Foarte utila informatia, nultumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere

Back to Top