sâmbătă, 26 aprilie 2014

Optiunea Aflati mai multe in Blogger

Optiunea Aflati mai multe ( Read more) este folositoare atunci cand scrieti articole lungi si totusi doriti ca pe prima pagina a blogului sa apara mai multe postari, fara sa existe riscul ca pagina sa se incarce greu. Butonul pentru Aflati mai multe, se regaseste in bara de instrumente a editorului de text din Blogger.


 Cu aceasta optiune introdusa in blog, articolele vor avea doar un rezumat de cateva randuri si la final un link care va deschide articolul integral intr-o alta pagina . Dupa ce finalizati articolul, dati click la finalul textului care doriti sa fie vizualizat pe prima pagina a blogului si apoi apasati butonul "Inserati pauza de inceput" buton incercuit in imaginea de mai sus. Textul va fi intrerupt si va apare o linie punctata, ca in imaginea de mai jos.


 In final, dupa ce salvati si publicati postarea, va apare un link la sfarsitul textului cu denumirea Aflati mai multe, care accesat, va deschide o pagina unde va fi publicat tot articolul.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

5 comentarii:

  1. Exista vreun script pt blogspot ca sa faca sa apare pe e-mail postarea cu Read more?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti seta in FeedBurner sa apara doar o parte din postare. Exista mai multe programe care te pot ajuta sa trimiti newslettere personalizate pe mail.

      Ștergere
    2. Stiu ca exista (ca doar am vazut la altii) dar ca nu am gasit nimic pe net. Si nu stiu unde anume in FeedBurner se poate face aceasta setare (ca FeedBurner folosesc)

      Ștergere
    3. Ca feed-urile tale să fie afișate doar parțial, procedezi astfel: intri pe Feedburner, click pe numele feed-ului tău, apoi alegi meniul Optimize și submeniul Summary Burner. Alegi cate caractere sa iti afiseze, iar apoi Activate. Asta e tot.

      Ștergere

Back to Top