luni, 17 martie 2014

Cum adaugam etichete personalizate de antet pentru roboti in Blogger

O caracteristica foarte buna implementata in noua interfata a platformei Blogger este adaugarea etichetelor personalizate de antet pentru roboţi. Acest nou instrument SEO, ne ajută pentru a selecta ce parte a blog-ului nostru ar trebui să fie indexat si care ar trebui să fie protejat de la indexare în rezultatele afisate de motoarele de căutare dupa cuvinte cheie.

Folosita in mod corespunzator, aceasta functie ne ajuta sa imbunatatim rank-ul blogului si totodata ne poate aduce mai multi vizitatori din motoarele de cautare.

Va prezint mai jos modul de adaugare a etichetelor personalizate de antet pentru roboţi in platforma Blogger.
          
1. Ne logam in contul nostru Blogger---> 

2. Setari --->Preferinte de cautare--->

3. Click pe link-ul  <Etichete personalizate de antet pentru roboţi> Editati-->


 

4.  Click pe salvati modificarile si....gata.

Indexarea blog-ului poate dura, dar in timp tot ce mai aveti de facut este sa asteptati vizitatorii proveniti din motoarele de cautare. 
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

5 comentarii:

  1. Nu ti se pare ca e prea mica acea imagine?
    Ajuta-ma si pe mine, te rog sa fac acele setari pentru blogul:
    http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/
    Merci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! Faci pasii indicati mai sus, iar cand ajungi la pasul 3 "Etichete personalizate pentru roboti" dai click pe editati--->apoi bifezi Da (doriti sa activati etichete personalizate pentru roboti). Apoi bifezi casutele "all" si "noodp" din "Pagina de pornire" si "Prestabilit pentru postari si pentru pagini", iar la rubrica "Paginile Arhiva si Cautare" bifezi casutele"noindex" si "noodp". Salvezi si acum ai instruit robotii cum pagina poate fi indexata si afisata in rezultatele de cautare.Daca mai intampini probleme te rog sa-mi spui. Am sa maresc si imaginea din postare pentru a se vedea mai bine cum trebuie facute setarile.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru a afla un raport SEO gratuit si foarte util pentru blogul tau( cu indicatii privind modul de remediere a problemelor aparute) introduceti adresa URL a blogului aici http://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/ .

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Informatiile sunt foarte utile din toate punctele de vedere. In cazul in care o sa am nevoie de serviciile dumneavostra o sa va contactez.
    Off topic: Vezi ca in partea de sus a site-ului apar reclame mai putin ortoxe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca informatiile v-au fost de folos, cat priveste off topic-ul aveti perfecta dreptate, am observat si eu.

      Ștergere

Back to Top