luni, 13 iunie 2016

Vrei sa-ti maresti viteza de incarcare a blogului?Comprima imaginile!

Viteza de inarcare a blogului conteaza mult pentru SEO si Google are un clasament al site-urilor in functie de timpul de inccarcare. Cu cat timpul de incarcare e mai mic, cu atat mai mult poti obtine trafic provenit din motoarele de cautare pentru continutul existent al blogului tau.

Exista mai multi factori care afecteaza timpul de incarcare al bogului, iar unul dintre ei este dimensiunea imaginilor. Va voi prezenta mai jos cum poti comprima imaginile pentru blogul tau.

Vrei sa-ti maresti viteza de incarcare a blogului? Comprima imaginile!

 

Va recomand sa folositi imagini PNG pentru blog, deoarece se incarca repede si puteti comprima fisierele PNG mai mult de 50%.

O unealta online foarte buna pentru a comprima imaginile PNG este TinyPNG.

Screenshot:

Vrei sa-ti maresti viteza de incarcare a blogului?Comprima imaginile!

Cu ajutorul acestui instrument puteti comprima 20 imagini in acelasi timp, cu maxim 5 MB fiecare. Este foarte simplu de utilizat, trageti imaginile dorite a fi comprimate in campul de mai sus si dupa ce se vor incarca, veti primi mesaj cat au fost comprimate fisierele  PNG. Puteti incarca apoi imaginile comprimate in blog, micsorandu-va astfel timpul de incarcare al site-ului.

Folosesc acest instrument de mai multe luni si am constatat ca functioneaza foarte bine, fapt ce m-a determinat sa vi-l prezint si voua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top