marți, 17 mai 2016

Cum creezi, editezi sau stergi anumite etichete din Blogger

Cum creezi, editezi sau stergi anumite etichete din Blogger
Postarilor din Blogger le puteti adauga anumite etichete, formate din cuvinte cheie. Acestea ajuta la indexarea continutului pentru o cautare mai buna pe net. In aceasta postare va voi arata cum sa creezi, adaugi, editezi sau pur si simplu sa stergi o anumita eticheta din Blogger. Daca deja profiti de aceasta caracteristica se poate intampla ca in timp, sa constati ca unele etichete sunt scrise cu greseli gramaticale sau pe unele doresti sa le elimini pentru a usura navigarea pe blog a cititorilor tai. Deci...


Cum adaugi, editezi sau stergi anumite etichete din Blogger

Creare si adaugare etichete in Blogger

1. Te loghezi in contul tau Blogger;
2. Navighezi in Postari. Selectezi carei postare vrei sa ii creezi o eticheta noua sau sa-i adaugi una existenta. Dupa ce ai facut selectia postarilor click pe Etichetati postarile selectate, apoi pe Eticheta noua daca doresti sa creezi una sau selectezi o eticheta din lista, daca vrei sa o adaugi la postarile selectate.
Creare si adaugare etichete in Blogger

Cum stergi o eticheta anumitor postari in Blogger

1. In contul Blogger navighezi la Postari. In partea dreapta a tabloului de bord veti gasi campul Toate Etichetele. Dati click pe el si selectati ce eticheta vreti sa se afiseze. Vi se vor afisa toate postarile cu eticheta selectata anterior. Dupa selectie, click pe Etichetati postarile selectate si selecteaza ce eticheta vrei sa se stearga de la postarile selectate.
Cum stergi o eticheta anumitor postari in Blogger

Atentie! O eticheta care nu este asociata niciunei postari va fi stearsa automat din Blogger.

Cum editezi o eticheta in Blogger

Editarea etichetelor este un pic mai complicata si te poti incurca cand faci asta. La fel ca mai sus selecteaza ce eticheta vrei sa o modifici. Ti se va afisa toate postarile asociate etichetei respective. Selecteaza-le pe toate. Du-te apoi pe Etichetati postarile selectate si  selectati Eticheta noua. Tasteaza noul nume al etichetei. Odata ce postarile apar cu noua eticheta, selectati din nou Etichetati postarile selectate ca sa se stearga automat vechea eticheta.

Ati vazut ca este simplu sa creezi, editezi sau sa stergi anumite etichete din Blogger. Daca aveti probleme in managementul etichetelor din Blogger, posati-le in comentarii pentru rezolvarea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top