marți, 20 octombrie 2015

Cum ascunzi o postare de la Pagina de Start Blogger

Orice blogger trebuie sa ofere informatii valoroase si "proaspete" pentru vizitatorii lor. Este posibil ca in blog sa existe postari care sa nu aiba un continut valoros, etic sau sa fie invechit, fara actualitate. Vizitatorii tai ar putea fi pacaliti cu astfel de postari. Insa, daca cititorii tai cred ca articolul a fost scris pentru a-i pacali, vor percepe tot blogul tau ca fiind fals si astfel vei pierde din vizitatori. Mesajele invechite din blog pot fi motive serioase pentru a scadea in ochii cititorilor si sa nu te mai viziteze. Articolele respective vor fi considerate ca spam atat de vizitatori cat si de motoarele de cautare. 
hide post

Daca doriti sa ascundeti astfel de articole, sa nu mai apara in Pagina de Start Blogger fara stergerea lor urmariti cu atentie pasii urmatori:
1. Va logati in Blogger;
2. Click pe Sablon---> Editati HTML. Cu CTRL+F cautati urmatorul cod:
<div class="date-outer">
3. Inlocuiti codul respectiv cu urmatorul:
 &lt;div class=&quot;date-outer&quot;<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;index&quot;'><b:if cond='data:blog.searchQuery == &quot;&quot;'><b:if cond='data:blog.searchLabel == &quot;&quot;'><b:if cond='data:post.url == &quot;URL&quot;'> style=&#39;display:none;&#39;</b:if></b:if></b:if></b:if></div>&gt;
4. Inlocuiti in codul de mai sus URL cu URL-ul articolului care nu mai doresti sa apara in Pagina de Start Blogger;
5. Salvati Sablonul si asta e tot.

Codul de mai sus scoate doar un post de pe Pagina de Start, dar daca vrei sa ascunzi mai multe, atunci ai nevoie doar de a pune codul de mai jos, chiar înainte de: </b:if></b:if></b:if></div>&get; oferit mai sus:
 <b:if cond='data:post.url == &quot; URL&quot;'> style=&#39;display:none;&#39;</b:if> 

Asta este tot!


Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top