luni, 27 aprilie 2015

Cititorilor tai le plac reclamele din blog?

Reclamele au puterea sa va transforme blogul intr-o afacere profitabila. Asta depinde fireste de multe aspecte, ce tin de nisa aleasa, de traficul blogului, etc. Insa, reclamele care apar in site, au puterea de a distruge legatura si impresia pe care ati creat-o cititorilor.

Deci, ar trebui sa incercati monetizarea blogului dvs cu unitati de anunturi?
insert ad hereEste o intrebare pe care multi bloggeri cu sau fara experienta si-au pus-o la un moment dat. Daca inca sunteti nedecis, puteti lua in considerare si urmatorul aspect: daca nu aveti o cantitate mare de trafic, probabil ca va fi foarte greu sa realizati venituri din PPC (pay per click) pentru unitatile de anunturi. In plus, cititorii pot sa nu vada cu ochi buni aparitia relamelor in blog si sa nu mai doreasca sa va urmareasca site-ul. Cu toate acestea exista diferite nise, unde PPC este ridicat si se pot realiza venituri, chiar daca nu ai trafic mare pe blog.

Exista o alternativa foarte buna la retelele publicitare PPC ( Adsense, etc) si anume vanzarea de spatiu publicitar direct catre agentiile de publicitate. In mod sigur aceasta activitate va necesita mai multa depusa, incepand cu gasirea advertiserilor(seriosi) potriviti nisei dvs si pana la definitivarea formei contractuale a colaborarii, insa la sfarsitul lunii sigur veti fi mai multumit, atunci cand intra banutii in cont. Puteti vinde unitati de reclame de 125 x125, sau orice alta dimensiune pe care o luati in considerare.

Daca deja ati amplasat anunturi de reclame pe blog, aruncati o privire in trecut si ganditi-va daca a meritat sau nu sa monetizati site-ul.
Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top