marți, 14 februarie 2017

Cum afli daca un domeniu a fost banat de Google Adsense?

Adsense este o retea de publicitate de la Google. Webmasterii se inscriu in programul Adsense si pot afisa reclame pe site-urile personale. Reclamele sunt administrate de Google si ele genereaza venituri fie prin afisare, fie cand se da clic pe ele. Adsense este foarte important pentru publicitatea site-urilor, in special pentru cele mici care nu au alte surse de monetizare. Anunturile de calitate, plata facturilor la timp face ca Adsense sa fie cel mai cunoscut brand de publicitate pentru site-uri.

Atunci cand cumperi un domeniu web de la alti webmasteri sau achizitionezi unul expirat, te gandesti sa nu iei teapa in sensul ca nu poti afisa reclame Adsense pe el. Au fost destule cazuri cand s-au achizitionat domenii web folosite dar care nu se puteau monetiza prin programul Adsense. Domeniul se poate debana foarte greu fiind practic imposibil de a plasa anunturi Adsense pe el in acest caz.

Cum afli daca un domeniu a fost banat de Google Adsense?

Exista mai multe instrumente online prin care poti verifica daca domeniul pe care vrei sa-l achizitionezi este sau nu banat de Adsense:
1. Google Banned Check
Cum afli daca un domeniu a fost banat de Google Adsense?
Introduci domeniul pe care vrei sa-l verifici in campul de mai sus si clic pe Submit. Iti va afisa sub camp, informatii despre domeniul verificat, daca este sau nu banat de Adsense.

2. Google Adsense Sandbox
Cum afli daca un domeniu a fost banat de Google Adsense?
Introduci adresa domeniului si clic pe Show Google Ads. Daca apar toate spoturile publicitare albe, inseamna ca domeniul este banat de Google Adsense.

Nu uitati ca este bine sa verificati inainte de achizitionarea unui domeniu, daca acesta este sau nu banat de Adsense, folosind instrumentele descrise mai sus. Daca mai stiti si alte tools-uri, postati-le in comentarii pentru a afla cat mai multi vizitatori de ele.
Sa auzim numai de bine! #Rezist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Back to Top