miercuri, 3 decembrie 2014

Adf.ly - program de scurtat link-uri

Ce este Adf.ly? Este un program de scurtat link-uri. Cu aceste link-uri scurtate se pot face bani pe net, prin promovarea lor pe website-uri, forumuri sau retelele sociale gen Twitter, etc.
Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a face bani cu Adf.ly? Este foarte simplu. dupa ce iti faci cont, in spatiul din caseta de mai jos introduci orice link sau adresa web pe care doresti sa o scurtezi si apoi apesi "Shrink!".

Poti sa introduci un link din site-ul tau sau orice link doresti sa il promovezi. Exemplu de link prescurtat http://adf.ly/uBrkw.

Bun, dar cum o sa faci bani cu acest link prescurtat?  La fiecare vizualizare a acestuia vei primi o suma de bani, de regula este 1$ la 1000 vizualizari, insa pentru mai multe detalii accesati sectiunea "Payout rates" de pe website-ul adfly.

Suma pe care o vei castiga nu depinde decat de tine, de cum reusesti sa promovezi link-urile scurtate pe forumuri, site-urile de socializare (Twitter, etc), etc. Un bun exemplu de promovare este a unei adrese de pe youtube cu un video care iti place, o scurtezi cu adfly si o promovezi pe Twitter, etc. Facebook a interzis promovarea link-urilor prescurtate.

Pe site exista si sectiunea Tools unde gasesti si alte moduri de a face bani cu adfly. Exista in cadrul acestei sectiuni referinta Easy link, unde este scurtata adresa Google, care arata asa http://adf.ly/8281566/www.google.com.  Celelalte unelte va las sa le descoperiti singuri, orice nelamurire pe care o aveti postati-o in comentarii.
Plata se face prin Paypal cand acumulezi 5$. Adfly este un site de incredere este pe piata din 2009, acest fapt se vede si din Alexa rank care este 157, avand peste 2 milioane de useri inscrisi.

Principalul dezavantaj al folosirii acestui serviciu este ca enerveaza vizitatorii care fac click pe link-ul tau.

Poti sa iti faci cont pe site apasand pe banner-ul de mai jos.

Daca ti-a placut, nu uita sa distribui articolul!

4 comentarii:

  1. http://www,ssl.com.nu - Site nou de scurtat link-uri + multe functii

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare as avea o intrebare , mai exact cum scurtez un link , iau un link normal si cei de la ady.fly mil scurteaza sau cum ? si pana la urma scurtarea asta folosesc pentru a face linkul mai interesant pentru a se da clickuri pe el ? Inca o intrebare am vazut ca pentru a intra in programul adsense trebuie ca blogul sa aiba 6 luni vechime , este adevarat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adf.ly il folosesti si pentru a face bani pe net. Linkul scurtat cu Adf.ly il promovezi in social media, etc si vei primi o suma de bani de cate ori ti se da click pe acest link. Nu face linkul mai interesant, pur si simplyu la dschiderea linkului scurtat iti va apare publicitate. Intrarea in programul Adsense necesita respectarea anumitor conditii de catre site. Politicile Adsense le gasiti la https://support.google.com/adsense/answer/9724?hl=ro&ref_topic=1319756&rd=1

      Ștergere

Back to Top